设为首页
收藏本站
联系我们
首页语文教案数学教案英语教案化学教案物理教案生物教案历史教案政治教案地理教案信息技术教案其他教案
您当前的位置:中国教案站 -> 英语教案 -> 高三英语教案 -> 文章内容 退出登录 用户管理
 栏目导航
· 初一英语教案
· 初二英语教案
· 初三英语教案
· 高一英语教案
· 高二英语教案
· 高三英语教案
· 小学三年级英语教案
· 小学四年级英语教案
· 小学五年级英语教案
· 小学六年级英语教案
· 小学英语教案
· 初中英语教案
· 高中英语教案
 赞助商
 最新推荐
· 发现与表现 -美术教案
· 让阅读成为“悦读” -语
· 标志设计鉴赏 -美术教案
· 彩塑 -美术教案
· 简笔画写生 -美术教案
· 美术 -中国古代玉器.漆
· 美术 -美术作品的艺术形
· 美术 -梅花 -美术教案
· 美术 -美术及其社会功能
· 美术 -中 国 民 间 美
· 美术 -古代建筑艺术 -美
 热门文章
· 五年级第一单元测试
· 高一英语 UNIT1_高一
· 作文 _-语文教案
· 《假如我是……》作
· 课外阅读_语文试卷-
· 新教材高一英语UNIT
· 新教材高一英语UNIT
· 新教材高一英语UNIT
· “精彩极了”和“糟
· 人教版五年级第九册
 相关文章
· 第一单元 -英语教案
· good friends -英语
· unit12 -英语教案
· unit 15 -英语教案
· 新教材UNIT4 -英语
· Unit 2 English Aro
· 英语学科渗透环境教
· 语法重点难点回顾 -
· 高三年级Lesson 84
· 高三年级Lesson 83
 

英语 -unin 14 Roots-听力完形 -英语教案

作者:佚名  来源:不详  发布时间:2006-12-1 3:11:00  发布人:中国教案站

减小字体 增大字体

StepI:Revision:

Fill in blanks:

  The black man worked as a slave for the whith man.One day ,he tried to escape.But unfortunately he was seized again. He was hit on the head and his hands and feet were tied together.What shocked him most was that they cut off his feet and stuck a smelly sock into his mouth.

Step 2. Listening:

  Close their books, listen to the text for three times and try to fill in all the blanks.It’s a good way to practise listening.

  The job interview

  An editor of a newspaper talks about interviewing people for jobs as journalists.

   (E = Editor; I = Interviewer)

  I: How important is the interview when you are choosing someone to work for your newspaper?

  E: It’s extremely important. Naturally a person whos coming to work here needs good exam results, especially in English. But the interview is very important.

  I: In what way?

  E: Ive got to be sure that the person is going to be able to get on with people. They need to be  quick thinkers and they need to be able to express themselves easily in words.

  I: Are there any other qualities (素质) that you are looking for?

  E: Yes. The kind of mind thats always asking questions, being able to talk to people easily, that kind of thing.

  I: What do you do in the interview?

  E: I ask the person about their time at school and their work experience. I ask them about events     of the day and ask about their political opinions. I change subjects often and see if they can answer a question quickly.

  I: Can you give any general advice to school-leavers who are about to go for a job interview?

  E: Yes. Arrive on time. Dress tidily, but not too smartly. Find out as much as you can about the  organization before you go to the interview. Dont be shy. Be proud of your successes. But dont pretend to know everything. Admit what you dont know and show that you are eager to learn and gain experience.

StepIII.Cloze.

  This was the morning, when Jeremy, 14 years old, was to begin his duck shooting. He had  1   the whole idea ever since his father had bought him   2  and had promised him a trip to this island. But he loved his father and wanted to   3   him.

  They came to the beach. To  4  the sense of fear, he took a   5  of his father. Then he put the camera aside and picked up the gun. His father said happily, “I’ve been   6   a long time for this day. I’ll let you shoot.” He leaned forward, eyes narrowed. “There is a small flight (飞翔的一群) now. Keep your head down; I’ll give you the   7  .”

  Jeremy’s heart was beating   8  “No, don’t let me come, please!” But they came, closer, closer… “Now, take him!” cried his father. Jeremy felt his body   9  . He stood up, leaned into the gun the   10  his father taught him. In the same distance (此刻), the ducks saw the gunners and flared (突然飞去) wildly. For a second he hung there balanced   11  life and death. There was no sound. Jeremy stood   12  , seizing the gun.

  “What happened?    13  didn’t you shoot?” his father said in a controlled voice. The boy didn’t answer. His lips were trembling (发抖). “Because they were so   14  .” He said and burst into tears. He sat down, face buried in his hands and wept(哭泣) . All   15  of pleasing his father was gone. He had his chance and he had failed. For a moment his father was   16   . And then he said, “Let’s try again.” Jeremy didn’t lower his hands. “It’s no use, I can’t.”

  “Hurry, you’ll miss him. Here!” Gold metal touched Jeremy. He   17   up, unbelieving. His father was handing the camera to him, and said softly, “Quick!” Jeremy stood up and pressed his shutter release (快门) button in a flash. “I got him!” his face was bright.

  Jeremy saw that there was no disappointment in his father’s eyes,   18   pride and love. “I’ll always love shooting. But that doesn’t mean you   19   . Sometimes it takes as much courage not to do a thing as to do it.” He paused. “I think you could teach me how to operate that  20  .”

 1. A. hated  B. loved  C. hoped   D. known

[解析]根据上下文,从一开始,Jeremy就不喜欢打猎这件事。

答案:A

2.A.a toy   B. a camera   C. a bike  D. a gun

答案:D

3. A. join         B. praise    C. help     D. please

[解析] 自己不愿去,只是为了取悦父亲才去。   答案:D

4. A. learn        B. show     C. feel     D. ease

[解析]Jeremy之所以不愿打猎主要是有恐惧感。  答案:D

5. A. rest        B. breath     C. picture    D. care

[解析]take a picture of为……拍照   答案:C

6.A. lasting      B. waiting    C. looking     D. asking  答案:B

7. A. word       B. gun       C. chance     D. fact

[解析]下命令,指示怎么做。  答案:A

8.A. wildly B. widely  C. tightly   D. nervously   答案:A

9.A. warm       B. excite     C. delay     D. obey

 [解析]不由自主地听从。  答案:D

10.A. rule       B. road       C. way      D. path

[解析]the way 方式状语,前面可省略介词in。   答案:C

11. A. between      B. by    C. beside      D. beyond   答案:A

12. A. suprisedly    B. quietly   C. still      D. hard

[解析]根据下句 “There was no sound”。   答案:C

13. A. How       B. Where    C. Why      D. What    答案:C

14. A. lovely      B. sad      C. frightening     D. friendly

[解析]可爱。此处为Jeremy 找的理由。    答案:A

15. A. hope      B. means    C. decision       D. practice

 [解析]取悦父亲的愿望。    答案:A

16. A. silent  B. cheerful   C. calm  D. worried   答案:A

17. A. sat       B. looked     C. stood        D. came

 [解析]后面有stood up, 这里应为looked up, 抬头看。    答案:B

18. A. almost    B. mostly     C. even        D. only     答案:D

19 .A. need  B. could  C. dare to  D. have to   答案:B

20. A. camera   B. machine   C. television     D. tool

[解析]machine 指照相机。   答案:B

 

 

探究活动

1. 此题系2001年之(25)题

  The Parkers bought a new house but ________ will need a lot of work before they can

move in .

  A. they   B. it   C. one    D. which

答案 :B   通过率 :7

[] [返回上一页] [打 印] [收 藏]
| 设为首页 | 加入收藏 | 联系站长 | 友情链接 | 网站地图 | 版权申明 | 网站留言 |